Usluga dostave za proizvode ponuđene na ovoj internet stranici dostupna je samo u Republici Hrvatskoj. Proizvodi se šalju putem GLS dostavne službe.

CIJENA DOSTAVE

Za naručenu robu dostava se naplaćuje u iznosu od 5,18 € što će biti obračunato kao dodatna stavka na računu kupca, odnosno 11,81 € za otoke.

Trošak dostave plaća kupac, a u cijenu je uključeno pakiranje proizvoda. Za narudžbe vrijednosti iznad 66,36 € dostava je besplatna.

ROK ISPORUKE

Rok isporuke za naručenu robu je 3-5 radnih dana po primitku uplate za proizvode sa skladišta. Iznimka mogu biti otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a gdje je dostava moguća prema rasporedu dostavne službe.

Proizvodi koji se rade po narudžbi biti će isporučeni u roku specificiranom na stranici proizvoda.

UVJETI DOSTAVE

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt adrese navedene u Narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi korisnik već do ulaza u zgradu.

Za potrebe ovih Uvjeta “dostava” se smatra izvršenom ili se narudžba smatra “dostavljenom” čim vi ili treća strana koju ste naveli stekne fizički posjed robe, što se dokazuje potpisivanjem potvrde o primitku narudžbe na navedenoj adresi isporuke.

Prenošenje rizika i vlasništva proizvoda

Korisnik preuzima odgovornost za proizvode od trenutka dostave.
Kupljeni proizvodi koriste se na vlastitu odgovornost.

Neispravne pošiljke, materijalni nedostaci proizvoda

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Korisnik je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu čime isti potvrđuje da nema prigovora na dostavljene proizvode, a dostavna služba je uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupac je dužan provjeriti ispravnost narudžbe, uspoređujući primljene proizvode s računom. Ukoliko nešto nedostaje obvezan je u roku dva dana uputiti pisani prigovor obrtu Pohl Design. Naknadne reklamacije neće se uvažiti.

U slučaju skrivenog nedostatka proizvoda, a što kupac može utvrditi tek uvidom u proizvod, smatrate da proizvod ne odgovara opisu iz Ugovora obavezno nam se obratite slanjem e-poruke na: info@pohl-design.hr ili pismeno na našoj internet stranici putem obrasca za kontakt te navedite detalje o proizvodu i uočenu štetu.

Proizvod morate vratiti dostavnom službom na našu adresu.

Detaljno ćemo pregledati vraćeni proizvod te ćemo vas u razumnom roku obavijestiti putem e-pošte o tome može li se proizvod zamijeniti ili imate pravo na povrat plaćenog iznosa ili Vam ponuditi umanjenje cijene. Povrat iznosa ili zamjena proizvoda izvršiti će se što je prije moguće, a u svakom slučaju u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili vaš zahtjev za povratom.